Tryffeltårta


1 färdigt köpt chokladbotten
1 pkt Mango o passionsmousse
2 dl vaniljkräm
2 dl grädde färdigvispad
Tryffelkräm 1:
100 g Odense mörkchoklad
50 g margarin
1,5 dl vispgrädde
 
Tryffelkräm 2:
50 g  margarin
1,5 dl vispgrädde
100 g Odense mjölkchoklad
 
garnering:
100 g Odense vitchoklad
12 cocktailbär röda  
 
Gör moussen efter recept på paketet. Låt stelna i 30 minuter.
Rör ihop 2 dl färdig vaniljkräm med 2 dl vispat grädde. Lägg chokladbotten på ett fat.
Lägg på gräddvaniljkrämen på första botten. Sedan ytterligare en chokladbotten, lägg på passionsmoussen på botten nr 2. Sist den tredje chokladbotten.
Smällt margarin i en gryta, häll i grädde låt koka upp. Hacka den mörka chokladen rör ner den i grädden till slät smet (gör den andra satsen tryffelkräm med mjölkchoklad. Blanda ihop dem i en större bunke).
Låt svalna till bredbar kräm, bred krämen över hela tårtan, ställ i kylskåp.
Smält vit choklad i vattenbad. Gör ett rutmönster med chokladen på ett smörpapper plus sidofigurer.
Låt stelna.
Dekorera tårtan med chokladnätet och cocktailbär.
Ta fram tårtan 15 min före servering.
 
Super god! verkligen en tårta för oss chokladälskare :)
hittarecept.se

Kommentarer
Clara

Åh så gott det där såg ut!

Svar: Tack! Ja supergott är det :)
ilovecookies.blogg.se


Blogg: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Nathalie

Åh vad gott! Jag önskar att jag också kunde baka...

Svar: Ja den är jättegod :) de är bara att följa receptet! klart du kan baka :)
ilovecookies.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback