Sega kakor

Glutenfria kakor som är härligt sega i mitten, med smak av mandel och mörk choklad.
Satsa på en fin mörk choklad, det lönar sig!
 

10 st
 
60g smör
150g mandelmjöl
70g havregryn, glutenfria
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
60g strösocker
60g ljust muskovadosocker
1 tsk vaniljsocker
100g mörk choklad, hackad
 
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla ingredienser utom chokladen till en jämn deg.
 
Blanda in chokladen i degen.
Dela degen i 10 bitar och rulla dem till bollar.
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem.
 
Grädda kakorna mitt i ugnen i 10-12 min.
Låt kakorna svalna innan du äter dem.
hittarecept.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback